{{vm.settings.Title}}

{{vm.settings.Subtitle}}

World of Concrete will be held in Las Vegas, Nevada, January 23-26, 2018. World of Concrete is the only annual international event dedicated to the commercial concrete and masonry construction industries showcasing leading industry suppliers featuring innovative products, construction machinery, construction equipment, safety training courses, new technologies and unlimited networking opportunities to provide you with new ways to sustain and grow your business.

Each year, PCI partners with World of Concrete to offer events such as PCI’s Quality Control Schools, regional meeting, a member reception, and more! Our partnership qualifies PCI members and your customers for a steeply discounted exhibits-only online registration* for only $20.

Register for World of Concrete

Each year PCI partners with World of Concrete to offer multiple opportunities for members:

  • PCI West will hod their Winter Board Meeting on Tuesday, January 23 from 9:30 a.m. - 12:00 p.m. The meeting will be held at the Las Vegas Convention Center in room N232. Contact Ruth Lehmann for more information.
  • The PCI Mountain States Board Meeting will be held Tuesday, January 23 from 1:30 p.m. - 4:30 p.m. The meeting will be held at the Las Vegas Convention Center in room N232. Contact John Dobbs for more information.

  • This year's reception for PCI members will be held Tuesday, January 23 from 5:00 p.m. - 7:00 p.m. at Piero's, just a quick walk from the convention center. Registration is required to attend. Contact events@pci.org if you wish to attend. 

We look forward to seeing you in Las Vegas - remember to stop by the PCI booth, #N1237.

Contact events@pci.org with any questions.

*Some restrictions apply

Thank you to our reception sponsors.

    

Schedule

WOC Exhibit Hall Hours
 Tuesday - Thursday, January 23-26 9:30 am - 5:00 pm 
 Friday, January 26 9:00 am - 12:00 pm 

 Monday, January 22 (Pre-show Education all day)
 3-Hour Seminars 8:00 am - 11:00 am
1:00 pm - 4:00 pm
 4-Hour Certification Seminars 8:00 am - 12:00 pm 
90-Minute Seminars  8:30 am - 10:00 am
10:30 am - 12:00 pm
1:30 pm - 3:00 pm
3:30 pm - 5:00 pm 

Tuesday - Thursday, January 23-25 
 3-Hour Seminars 8:00 am - 11:00 am 
 4-Hour Certification Seminars 8:00 am - 12:00 pm
12:00 pm - 4:00 pm
1:00 pm - 5:00 pm 
90-Minute Seminars  8:30 am - 10:00 am
1:30 pm - 3:00 pm
 

Friday, January 26 
3-Hour Seminars  8:00 am - 11:00 am 
90-Minute Seminars  8:30 am - 10:00 am 

For complete information, please see the World of Concrete Daily Schedule.

Pricing


Exhibits Only  3-Hour Seminars  90-Minute Seminars  4-Hour Seminars  Super Passes 1 & 2  Super Pass 3 
Now through December 4, 2017  $20*  $145  $105  $190  $425  $525 
 After December 4, 2017 & Onsite $90*  $175  $135  $225  $550  $650

*Exhibits-Only Rates: $20 online; $75 onsite with printed Buyer Invite; $90 without. Some restrictions may apply.

Registration Issues

For registration issues related to PCI's meetings/events, please contact events@pci.org or 312/786.0300.

For World of Concrete registration technical issues, please contact registration@worldofconcrete.com or at 866.860.1983.

*Some restrictions may apply.